Lad barnets første adventsgave være en flot navneplakat

Børneværelse med plakater
Lad barnets første adventsgave være en flot navneplakat
Henrik Andersen
-
07/11/2022
-

Når du får børn, er der meget, som ændrer sig. Eksempelvis bliver julen pludselig en tand hyggeligere, fordi der er børn til stede – og julen er som bekendt både hjerterne og børnenes fest. Det betyder også, at børnene skal have adventsgaver, og her er en flot navneplakat et oplagt bud på en god gave.

En navneplakat er den perfekte adventsgave

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal forære i adventsgave til et barn, der endnu ikke er fyldt ét år. Derfor handler det om at lægge hovedet i blød, så du vælger en gave, der enten kan bruges her og nu, eller som kan gemmes i lang tid, så barnet på sigt får glæde af den – og en navneplakat tilhører sidstnævnte kategori.

Der findes mange forskellige navneplakater, og advent er en god anledning, hvis du vil forære en i gave til et barn. De koster ikke alverden, men samtidig kan de tjene som et evigt minde om, da barnet kom til verden. På den måde er det en adventsgave, som både barnet og forældrene får noget ud af. Du kan se et stort udvalg af navneplakater her.

Vælg en personlig navneplakat

En navneplakat er den ideelle adventsgave til børn, fordi den er visuel, og det er noget, som børn i alle aldre får glæde af. Derfor kan det være en god idé at vælge en navneplakat med stærke farver, som samtidig er personlig. Barnet har formentlig ikke udviklet nogen specifikke interesser endnu, men derfor kan du stadig godt vælge en personlig plakat.

Eksempelvis er plakaten allerede personlig i og med, at der er et navn på den. Du kan enten vælge at få designet en navneplakat fra bunden, eller du kan benytte dig af en skabelon, som allerede er designet, men som bare mangler barnets navn. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Mal din egen navneplakat

Selvom en adventsgave ikke nødvendigvis behøver at være dyr, så er det altid en god idé at spare, hvor der spares kan. Hvis du har hænderne skruet ordentligt på og er nogenlunde kreativt anlagt, så kan du også give dig i kast med at male din egen navneplakat, hvis du ønsker at spare penge.

Du kan naturligvis også gøre det, fordi det bare er mere personligt med en hjemmelavet plakat eller et maleri. Det vil samtidig fungere som et evigt minde, der kan følge barnet op igennem tilværelsen. I sidste ende er det op til dig selv at vurdere, om du vil købe en plakat, eller om du selv vil give dig i kast med at male et billede. Du kan også købe en færdig fødselsplakat i stedet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps